Νέα Φ.Σ. Κοζάνης

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις 2/1/2017 υπογράφηκε η σύμβαση για την παροχή Υγειονομικού Υλικού και Ιατροτεχνολογικών προϊόντων μεταξύ ΕΟΠΥΥ και ΠΦΣ. Όποιο φαρμακείο δεν επιθυμεί να διαθέτει τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω σύμβαση, οφείλει να το γνωστοποιήσει εγγράφως στο σύλλογό μας. Υπάρχει συννημένη η Σύμβαση.

 
 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ σύσκεψη αντιπροσωπίας του ΠΦΣ αποτελούμενης από τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Λουράντο, τον αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Σοφιανόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Δαγρέ και το μέλος του ΔΣ κ. Σεραφείμ Ζήκα με τον Πρόεδρο του οργανισμού κ. Σωτήρη Μπερσίμη.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

΄Επειτα από απόφαση του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης και με στόχο την επιμόρφωση των φαρμακοποιών του νομού μας, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό σεμινάρια πρώτων βοηθειών για τους φαρμακοποιούς-μέλη του συλλόγου.

Τα σεμινάρια θα είναι 4 μαθήματα των 3,5 ωρών το καθένα, θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα Σάββατα και ίσως και μία Κυριακή και η βασική θεματολογία θα είναι η εξής:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/1/2017

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΦΣ για παράταση υποβολής συνταγών έως την Τρίτη 10/1/2017 για τα φαρμακεία όλης της Χώρας λόγω της Αργίας των Θεοφανείων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

Νεότερες εξελίξεις στη χορήγηση αναλωσίμων ΣΔ, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και ειδικών τροφίμων

Με σημερινή ανακοίνωση του, ο ΠΦΣ, ενημερώνει για την υπογραφή της επέκτασης της Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων, η οποία καλύπτει και τη χορήγηση αναλωσίμων σακχαρώδους διαβήτη, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και σκευασμάτων ειδικής διατροφής. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως λύνει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες και αφορούσαν τη χορήγηση των παραπάνω κατηγοριών προϊόντων.

Οδηγίες για την έκδοση πιστωτικών τιμολογίων για τις παρακρατήσεις έτους 2016

Ενημερωθείτε από το αρχείο που υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο, για τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε ώστε να εκδώσετε τα τιμολόγια για τα ποσά που παρακρατήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ κατα το έτος 2016.

Ετήσια βεβαίωση παρακρατήσεων

Σελίδες

Subscribe to Νέα Φ.Σ. Κοζάνης